UCIStone

Despre Noi

Realizam cruci marmura, monumente funerare, cruci duble , piramide, vaze, statui, capace, postamente , inscriptionari etc. orice model dorit la orice grosime a marmurei. 

UCIStone

20 de ani de experienta in marmura & granit

“Blocul de marmura este deja opera de arta, eu doar tai ce nu este necesar.”

Auguste Rodin

Servicii Oferite

Cu o experienta de mai bine de 20 de ani in domeniul prelucrarii, taierii, finisarii si sculptarii marmurei, UCIStone acopera tot spectrul necesitatilor si cerintelor clientilor, oferind o gama diversificata de monumente funerare, cruci marmura si granit, cruci duble, piramide, vaze, statui, capace, postamente, inscriptionari etc. la orice model dorit si la orice grosime a materialului folosit.

Procesul De Productie

Procesul de productie a unei cruci marmura incepe in prima faza cu alegerea blocurilor de piatra naturala din cariera, urmatoarea etapa consta in taierea cu un fir sau disc diamantat a acestor blocuri in placi poligonale de diferite dimensiuni. Dupa care, in functie de produsul final dorit, sculptorii prelucrează manual aceste placi si le da forma necesara pentru a putea trece la ultima etapa a procesului de productie care consta in finisarea si fasonarea marmurei.  

Marmura De Ruschita

Cariera de marmura de la Ruschita reprezinta cea mai mare rezerva de piatra naturala aflata in exploatare în țara noastra, marmura din aceasta zona are diferite nuante, de la alb la gri, roz, roz-galbui si rosiatic. Din cauza calitatilor remarcabile ale marmurei de la Ruschita, sculptorul maghiar Istvani Ferenczy a comparat-o cu marmura de Carrara. 

UCIStone

Intrebari frecvente

Da, putem sa executam modelul dorit de dvs. doar ca o sa avem nevoie de o schita clara a acesteia.

Pentru a plasa o comanda puteti sa apelati numarul din partea de sus a paginii, sa ne lasati un mail sau sa completati formularul de pe website de la sectiunea „contact”.

Da, livram oriunde in Romania.

Postamentul este inclus in pretul afisat, pe cand inscriptionarea nu este, pretul acesteia este de 3.5Ron/litera.

Nu, suntem o firma producatoare de monumente funerare, cruci marmura și granit etc. nu ne ocupam de montare, sunt firme specializate și autorizate pentru a oferi acest serviciu.

Termenul de livrare variaza in functie de complexitatea lucrarii dorite, in principiu dupa plasarea comenzii, aceasta este onorata in decursul a 7 – 14 zile.

Da, se poate plăti ramburs!